Pilgrim Earrings Love Gold Plated White

Pilgrim
399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Slingrande organiska former och stora sötvattenspärlor gör dessa guldpläterade statement-örhängen till något helt unikt. Precis under örsnibben gnistrar en rad små klara kristaller, som följer den vackert formade slingan. Den vita sötvattenspärlan hänger som en betagande droppe och fulländar örhängenas exklusiva look. Bär de här örhängena som små konstverk som osar av kraft, estetiskt sinne och feminin energi.

Art. Nr
122022043
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Höjd
70 mm
Bredd
20 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.