Pilgrim Halsband Agnes Silver

Pilgrim
Specialpris 219 kr Ordinarie pris 399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Pilgrims Agnes halsband i silver med tre blå pärlor är en tidlös bit som passar tjejer i alla åldrar. Silverkedjan och olika pärlor är en sådan klassisk kombination att det är omöjligt att gå fel med detta halsband. Det blir en must have i din smyckesamling, som kan användas i varma och kalla årstider. Kedjan är 70 cm lång och är silverpläterad.

Art. Nr
151816221
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Längd
70 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Sten
Measurement Stone
12,0 mm
Antal stenar
3
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.