Pilgrim Halsband Akira Gold Crystal

Pilgrim
Specialpris 105 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Allt är sammankopplat i det här vackra guldpläterade halsbandet, där flera ringar i olika storlekar kombinerats till en vacker enhet. De runda formerna och mjuka linjerna suger in blicken mot mitten, där det väntar en vacker detalj i form av den kristallbesatta ringen. Ett detaljrikt halsband på 40 cm som kan förlängas med 9 cm, vilket gör det enkelt att justera.

Art. Nr
131912011
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
23 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
17 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.