Pilgrim Halsband Aya Silver

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Halsband med två kraftiga ringar som bildar en vacker form och utstrålar kraft och exklusivitet. Smyckets enkla utseende drar till sig blickarna och tillför din stil en trovärdig kvalitet och ett fascinerande harmoniskt uttryck. Ett smycke som garanterat kommer att skörda komplimanger. Med kedjan på 40 cm som kan förlängas med 9 cm kan du justera halskedjans längd.

Art. Nr
121916001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Silver
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
22 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
22 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.