Pilgrim Halsband Blaine Guldpläterat Kristall

Pilgrim
Specialpris 90 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Det klassiska hjärtat är alltid i inne, och på detta guldpläterade halsband sitter det två. Hjärtan har en matt, något grov finish, och en kristall är inbäddad i de mindre av de två hjärtan. Kedjan är 40 cm lång med en 9 cm förlängningskedja så hjärtan sitter perfekt på bröstet. De kontrasterande färgerna ger en liten extra kant. Detta stycke förmedlar din kantiga sida och feminina sida.

Art. Nr
601822061
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Bredd
12 mm
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Antal stenar
1
Form sten
Rund
Yta
Matt

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.