Pilgrim Halsband Clara Gold Crystal

Pilgrim
299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ett halsband med ett korshänge är en klassiker som aldrig blir omodern. Den här versionen har dock fått ett mer feminint och modernt utseende med de vackra, gnistrande kristallerna som pryder korset och bildar ett ljust och glänsande blickfång på det guldpläterade halsbandet. Med en kedja på 35 cm som kan förlängas med 9 cm ligger korset perfekt i urringningen.

Art. Nr
601912001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
44 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
10 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
8 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.