Pilgrim Halsband Daisy Mix

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Detta Daisy halsband i guld har en bestämd klassisk känsla. Den enkla kedjan håller den modern, medan de tre cirkelhängena ansluter den till tidigare åldrar. Kombinationen av guld, silver och roséguld gör det otroligt mångsidigt, så att du kan para det med smycken i vilken ton som helst. Halsbandet är 40 cm långt och kan förlängas med 9 cm. Det är guldpläterat.

Art. Nr
601812091
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
14 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
14 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.