Pilgrim Halsband Delia Gold Crystal 40+9 cm

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Vackert och elegant guldpläterat halsband med ett gnistrande hänge i form av en luftig droppe. De många kristallerna följer den fina droppens kontur och tillför en läcker touch av glamour. Halssmycket ligger perfekt i din urringning med kedjan på 40 cm som kan förlängas med ytterligare 9 cm. Det här halsbandet ger en lyxig och personlig touch till din eleganta vardagslook eller din finaste festklänning.

Art. Nr
641932001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.