Pilgrim Halsband Henrietta Silver Crystal

Pilgrim
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Få en unik look med det här fina, silverpläterade halsbandet som väcker associationer till fjärran platser och exotiska palats med vacker ornamentik. Kombinera det med en enkel outfit så att alla detaljer och de glittrande kristallerna får gott om plats att glänsa, eller låt halsbandet vara ett av många olika smycken och skapa en fulländad exotisk stil. Den 40 cm långa kedjan kan förlängas med 9 cm och ger dig alla möjligheter att låta halskedjans fantastiska hänge bli det optimala blickfånget i din look.

Art. Nr
601916041
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
15 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
15 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.