Pilgrim Halsband Hyacinth Roseguldpläterat Kristall

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ett roséguldpläterat halsband med ett glittrande hänge. Hänget är en luftig sfär med en smidig guldring och en bredare ring med reptilmönster och kristaller. Kedjan är 40 cm lång och har en 9 cm förlängningskedja, vilket gör att sfären sitter perfekt och glittrar i dekolleten. Skapar en liten glamour på en grå dag och färdigställer din party outfit.

Art. Nr
601824021
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Rose
Bredd
14 mm
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.