Pilgrim Halsband Katelyn Guld Crystal

Pilgrim
Specialpris 280 kr Ordinarie pris 399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Detta Katelyn halsband i guld har intervallets signaturvridna hängsmycke, men i en något större storlek för extra effekt. En enkel kedja pryddmed det vackra hänget, det är ett bra formellt halsband eller perfekt för att boosta upp en avslappnad outfit. Kristallerna på pendeln ger ljus och personlighet till halsbandet.

Art. Nr
601812081
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
11 mm
Form sten
Rund
Yta
Blank
Bredd hänge
11 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.