Pilgrim Halsband Lucia Double Gold Crystal

Pilgrim
Specialpris 105 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

En vacker, glänsande kristall som blickfång är vackert, och i det här smycket får du inte mindre än två sådana. Det guldpläterade halsbandet består av två kedjor, var och en med ett kristallhänge, som i harmonisk samverkan gnistrar ikapp och tillsammans väcker uppmärksamhet. Med kedjan på 40 cm och möjlighet att förlänga den med 9 cm, ligger de två kristallerna perfekt över och i urringningen.

Art. Nr
601912021
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
5 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.