Pilgrim Halsband med ringar hematitpläterat 40+8 cm

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
Pilgrim Halsband med ringar hematitpläterat 40+8 cm
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Pilgrim Halsband med ringar hematitpläterat Halsband med ringar från Pilgrim av länkar i hematitpläterad metall. Ena ringen är smyckad med vita stenar. Längd: 40+8 cm Ringar: 20 & 15 mm Stenar: Cubic Zirconia Alla smycken från Pilgrim är nickelfria.

Art. Nr
161523121
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Hematitpläterad metall
Färg
Black
Längd
40+8 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
20 & 15 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Bredd hänge
20 & 15 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.