Pilgrim Halsband Mindfulness Silver

Pilgrim
Specialpris 105 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Elegant silverförgyllt drophalsband. Kedjan är justerbar och kan användas i två längder. Vid kortare justering är kedjan dubbel och vid längre justering är kedjan singulär. Stiftlåset ligger strax ovanför droppen vilket ger det ett unikt utseende.

Art. Nr
161326001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guldpläterat silver
Färg
Silver
Längd
45 cm;90 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
37 mm
Model
2 in 1
Yta
Blank
Tjocklek
2 mm
Thickness Pendant
9 mm
Bredd hänge
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.