Pilgrim Halsband Rina Gold Multi

Pilgrim
Specialpris 150 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Ett sött och enkelt guldpläterat halsband med ett iögonfallande hänge. Den varma färgen och runda formen i hänget skapar ett feminint smycke som kommer att väcka uppmärksamhet, oavsett vad du kombinerar det med. Låt halsbandet vara en fin kontrast till en klassisk outfit eller kombinera det med andra smycken och få en renodlad bohemstil. Halsbandet är 40 cm långt och kan förlängas med 9 cm.

Art. Nr
181912801
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
7 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
7 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.