Pilgrim Halsband Rumi Small Gold

Pilgrim
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Det här halsbandet har både ädelsten, gnistrande kristall och en fin guldpläterad kedja, så det finns massor av detaljer att titta på och förtrollas av. De feminina färgerna och olika materialen och formerna skapar ett levande uttryck som passar perfekt in i en romantisk bohemstil, eller som en fin och annorlunda detalj när det används tillsammans med en klassisk outfit. Med kedjan på 40 cm som kan förlängas med 9 cm sitter halsbandet perfekt runt halsen.

Art. Nr
171912801
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
11 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
11 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.