Pilgrim Halsband Saki Gold

Pilgrim
Specialpris 280 kr Ordinarie pris 399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Ett vackert, guldpläterat halsband med ett hänge som med sin vackra gingkobladform vecklar ut sig på halsen och för tankarna till naturen. De mjuka, rundade linjerna skapar ett enkelt och elegant uttryck. Kombinera halsbandet med pastellfärger och blomstertryck och skapa den optimala vårlooken, eller låt halsbandet stjäla all uppmärksamhet genom att kombinera det med en enkel klänning i en vacker, mörk nyans. 2-i-1-designen med en kedja som kan användas både kort och lång, gör att du kan anpassa halsbandet till din speciella stil.

Art. Nr
141912001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
90 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
32 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
26 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.