Pilgrim Halsband Saki Gold Green

Pilgrim
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Det fina guldpläterade halsbandet är med sitt feminina hänge perfekt för att tillföra lite romantik till din stil. Kombinera med andra färger, eller matcha det med flera ljusgröna accessoarer, och skapa en levande och lätt look. Du kan också använda halsbandet tillsammans med en klassisk outfit och låta det inta rollen som det feminina inslaget som diskret bidrar med lite färg och glitter. Med kedjan på 45 cm och en förlängningskedja på 9 cm finns det goda möjligheter att låta kedjan falla vackert, även utanpå kläderna.

Art. Nr
141912401
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
45+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
11 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
11 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.