Pilgrim Halsband Skuld Gold Plated Grey

Pilgrim
Specialpris 52 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

En utsökt dunkel genomskinlig glassten förenas med ett vackert hänge i det här guldpläterade halsbandet. Det lilla rustika hänget har en hamrad yta, som bryts av de små fina kristallerna. Smycket i rökfärgat glas har en elegant grå färg, som påminner om kvartsen i Nordens klippor. Ett fascinerande halssmycke som förmedlar magin från den nordiska naturen och myten om gudinnan Skuld.

Art. Nr
111942121
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Bredd
15 mm
Längd
49 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.