Pilgrim Halsband Tessie Gold Crystal

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Det stora hänget på det här guldpläterade halsbandet drar säkert till sig många beundrande blickar, och kanske även en del undrande ögon. Ringens fascinerande form är vriden på ett harmoniskt sätt och med de gnistrande kristallerna har den en nästan hypnotisk effekt på ögat. Med en kedja på 40 cm som kan förlängas med 9 cm kan du justera smycket som du vill.

Art. Nr
601912031
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Silver
Längd
40+9 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
18 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
18 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.