Pilgrim Necklace Bibi Gold Plated White

Pilgrim
299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

En vacker rå och mångsidig guldpläterad kedja som skapar ett supermodernt uttryck. Den tjocka kedjan har massor av karaktär och kan med fördel kombineras med en minimalistisk outfit. Det iögonfallande smycket inbjuder till att mixa och matcha med olika stilar och speglar den självsäkra, starka kvinnan. Kedjelåset som kan justeras i precis den längd som passar dig, avslutas med en liten äkta sötvattenspärla.

Art. Nr
632032001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Kollektion
AW 20
Material
Guldpläterad metall
Bredd
5 mm
Längd
5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.