Pilgrim Necklace Hollis Silver Plated

Pilgrim
299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Silverpläterat halsband med ett hänge i en vackert vriden organisk form. Det blanka hängets skulpturala form är mjuk och kvinnlig, och det hänger som en droppe i kedjan på 40 cm. Ett smycke som utstrålar sinne för eleganta och personliga detaljer. En läcker klassiker för ett exklusivt elegant utseende.

Art. Nr
632036011
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Kollektion
AW 20
Material
Silverpläterad metall
Bredd
9 mm
Längd
6 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.