Pilgrim Necklace Intuition Gold Plated

Pilgrim
299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Läckert guldpläterat halsband med ett blankt fyrkantigt hänge från Pilgrims Intuition-kollektion. Det här är en klassiker som passar både män och kvinnor med en elegant och tuff unisex-design och en 50 cm lång kedja. Dela det här halsbandet med honom, eller följ din intuition och ge honom det som gåva. Det här blir nämligen snabbt en favorit till T-shirt och kavaj.

Art. Nr
132032001
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Kollektion
AW 20
Material
Guldpläterad metall
Bredd
13 mm
Längd
3 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.