Pilgrim Örhänge Ama Gold White

Pilgrim
Specialpris 200 kr Ordinarie pris 399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Med de här guldpläterade örhängena kommer du snart att få många ögon på dig. Designen med de två ringarna och den vackra vita sötvattenspärlan som vackert blickfång i mitten är nästan hypnotiserande, och det är svårt att slita blicken från dem. Sätt på dig de fascinerande örhängena och lägg märke till hur du blir festens lockande centrum. Obs: Detta smycke innehåller äkta sötvattenspärlor. Varje pärla är unik och det kommer därför att finnas små variationer i pärlans färg och form.

Art. Nr
101912033
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
85 mm
Bredd
12 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Measurement Pearl
12 mm
Pearl
Synthetic
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.