Pilgrim Örhänge Ama2 Big Silver White

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Väck uppseende med de här silverpläterade örhängena som verkligen sätter den stora, vackra sötvattenspärlan i fokus. Örhängena består av en feminin komponent i form av en klassisk rund örring kombinerad med en unik och iögonfallande pärla, placerad i mitten av den tunna halvringen. Tillsammans skapar de en djärv grafisk look. Varje pärla är unik och det kommer därför att finnas små variationer i pärlans färg och form. Det här smycket ingår i Pilgrims Ama-kollektion som representerar starka, kvinnliga pärldykare.

Art. Nr
111916033
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Höjd
45,0 mm
Bredd
12 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Measurement Pearl
12 mm
Pearl
Synthetic
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.