Pilgrim Örhänge Aya Gold

Pilgrim
Specialpris 210 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

De här guldpläterade örhängena väcker garanterat uppmärksamhet. Små örringar med innovativ design bestående av ett litet segel som är utspänt från den ena sidan av ringen till den andra. Den enkla men geniala detaljen är cool och grafisk vilket gör örhängena till ett perfekt komplement till en klassisk outfit som garanterat kommer att skörda komplimanger.

Art. Nr
121912003
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
23,0 mm
Bredd
12 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.