Pilgrim Örhänge Coro Silver Brown

Pilgrim
Specialpris 105 kr Ordinarie pris 149 kr
Slutsåld

Beskrivning

Enkla men ändå mycket iögonfallande örhängen som tillför liv och attityd till varje look. De små karamellfärgade öppna ringarna kommer utan tvivel att väcka uppmärksamhet. Med sina vackra skimrande färger och lekfulla uttryck är de helt perfekta att använda tillsammans med en klassisk outfit, där de kommer att utgöra en livlig kontrast som ger din stil personlighet.

Art. Nr
261916513
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Brown
Höjd
21 mm
Bredd
6 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.