Pilgrim Örhänge Creol Roséguld 22 mm

Pilgrim
Specialpris 60 kr Ordinarie pris 199 kr
Slutsåld

Beskrivning

En bra juvelerare är inte bara en fantastisk designer, de vet hur man får sina material att skina på egen hand. Det är vad Pilgrim har gjort med dessa klassiska roséguldörhängen. En enkel form, Pilgrim pläterade och polerade metallen för att få den att skina i ljuset.

Art. Nr
631814003
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Rose
Höjd
22,0 mm
Bredd
2 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.