Pilgrim Örhänge Fyrkantig Sten Guld 7 mm

Pilgrim
149 kr
Slutsåld

Beskrivning

Klassiska, stiliga och kristallklädda, dessa små guldörhängen är ett måste i din samling. Silverkransen som omger den slipade kristallen är en tidlös kombination av underbara material som alltid kommer att fungera. Bär dessa med formellt utseende, med jeans och en hoodie på helgen, i sängen - de får allt att se ljuvt ut.

Art. Nr
621812023
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
7 mm
Bredd
7 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Measurement Stone
3,0 mm
Measurement Stone Smaller
1 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Fyrkantig
Yta
Blank
Tjocklek
2 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.