Pilgrim Örhänge hematitpläterat med svarta stenar 16 mm

Pilgrim
Specialpris 29 kr Ordinarie pris 199 kr
Pilgrim Örhänge hematitpläterat med svarta stenar 16 mm
Slutsåld

Beskrivning

Örhänge från Pilgrim i hematitpläterad metall, Örhänget sitter på ett stift och är smyckat med svarta stenar. Diameter: 16 mm Alla smycken från Pilgrim är nickelfria.

Art. Nr
161523103
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Hematitpläterad metall
Färg
Black
Höjd
16,0 mm
Bredd
16 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Sten
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
18
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.