Pilgrim Örhänge Henrietta Silver Crystal

Pilgrim
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Små silverpläterade stiftörhängen som med sin unika look och massor av detaljer och glitter, kommer att bli dina nya favoriter. Cirkelns vackra mönster som är omringat av gnistrande kristaller leder tankarna till främmande trakter och orientalisk glamour. Ta fram de här örhängena när din outfit saknar en exotisk och magisk touch,

Art. Nr
601916053
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Höjd
9 mm
Bredd
9 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.