Pilgrim Örhänge Misty Small Silver Yellow

Pilgrim
Specialpris 91 kr Ordinarie pris 129 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Med de här små örringarna kan du sätta lite fart på din look. Den starka gula färgen är så levande och attraktiv att det nästan inte spelar någon roll vad du har på dig, eftersom de flesta sannolikt kommer att vara helt uppslukade av dina superfina örhängen. Sätt fart och lyft din vardag med lite färg och glädje.

Art. Nr
601916903
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Yellow
Höjd
15,0 mm
Bredd
1 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.