Pilgrim Örhänge Tessie Silver Crystal

Pilgrim
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Med de här silverpläterade örhängena får du nästan två par örhängen i ett. De vackra örhängena är i själva verket utformade som två öppna ringar, som har kombinerats och smälts ihop till en imponerande enhet. Och som pricken över i:et på den vackra designen har man strösslat gnistrande kristaller på sidan av den yttersta ringen. Det ger örhängena ett extremt elegant och feminint uttryck.

Art. Nr
601916063
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Höjd
16,0 mm
Bredd
3 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.