Pilgrim Örhänge Verdandi Silver Plated Brown

Pilgrim
Specialpris 210 kr Ordinarie pris 299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Kraftiga sidenmatta, silverpläterade creoler med hängen av vackra ljusbruna marmorerade halvädelstenar. Det klassiska uttrycket skapar en touch av jordenergi och en påminnelse om naturens skönhet. De här vackra örhängena är inspirerade av Verdandi, den nordiska ödesgudinnan för nuet. Utstrålar en feminin styrka och auktoritet förenad med naturlig skönhet.

Art. Nr
131946513
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Höjd
25 mm
Bredd
15 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.