Pilgrim Örhängen Baila Silver Plated Green

Pilgrim
Specialpris 171 kr Ordinarie pris 249 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Heta hoops i en enkel och estetisk design. Örhängenas färgade emalj är vackert inramad av den silverpläterade kanten som ger dessa oemotståndliga hoops en glansig finish. Ett par örhängen med en cirkelformig geometrisk form som utstrålar en enkel harmoni, inspirerad av L.A's livliga och kreativa stadspuls.

Art. Nr
262026423
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Höjd
20 mm
Bredd
5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.