Pilgrim Örhängen Cherished Guldpläterade Crystal

Pilgrim
249 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Örhängena från Cherished-kollektionen är definitionen på enkel skönhet med minimalistiska Preciosa-kristaller och unika pärlor. Kombinera dem med en glittrig topp för en cool look eller en sidenskjorta för en mer elegant touch. Oavsett vad kan örhängena användas vid alla tillfällen - både till vardags och till fest.

Art. Nr
132112013
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
22 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.