Pilgrim Örhängen Kaylee Guldpläterade

Pilgrim
Specialpris 52 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Hitta din inre diva med ett par statement-örhängen från Classic-kollektionen. De guldpläterade Kaylee-dingel-örhängena har otaliga fina kedjor löst hängande. Kedjorna är tunna med olika texturer och längder. Det skapar en rå och cool look som kan göra vilken outfit som helst läcker.

Art. Nr
642112023
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
64,0 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.