Pilgrim Örhängesset Virginia Guld

Pilgrim
Specialpris 39 kr Ordinarie pris 129 kr
Slutsåld

Beskrivning

Enkel runda guldpläterade stift i örhängen med glänsande konsistens. Denna uppsättning har två par örhängen i olika storlekar.

Art. Nr
311312003
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
5,0 mm
Bredd
5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Smaller
4 mm
Yta
Blank
Tjocklek
2 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.