Ringar

Alla SAFIRAs ringar har lägsta prisgaranti i Sverige. Vi erbjuder prisvärda ringar med allt från förlovningsringar och klassiska släta ringar till ringar smyckade med cubic zirkoner i olika former. Samtliga standard ringar levereras med expressleverans på 1 arbetsdag. Är du osäker på storlek, kika in vår ringguide.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

18K Gold Plated Baby Ball Ring

18K Gold Plated Baby Ball Ring

Safira x Aaylingk

Från 349 kr
24K Gold Plated Loulou Ring

24K Gold Plated Loulou Ring

Safira x Aaylingk

Från 499 kr
Sterling Silver Baby Ball Ring

Sterling Silver Baby Ball Ring

Safira x Aaylingk

Från 299 kr
Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Ringar

Ringar med olika design och prisklasser

En ring är inte bara en snygg och stilren accessoar. Det är oftast en detalj som drar blickarna till sig, mycket på grund av sin symbolik. Det finns alla möjliga sorters ringar att välja mellan och dessa har inte bara olika former, färger och material, de kan även ha olika innebörd. Ett par matchande parringar visar att du och din partner hör ihop. Sedan har vi naturligtvis de välkända förlovningsringarna som symboliserar ert blivande äktenskap. Skillnaden mellan parringar och förlovningsringar är att parringarna alltid matchar då de är precis likadana. Ett par förlovningsringar kan vara likadana men de behöver inte ha exakt samma formspråk.

Detaljerna som gör skillnaden

Design, material och färg är tätt sammankopplade när det kommer till ringar. Ädelmetallen guld är ett klassiskt material som med sitt gyllene gula utseende ger en varm och välkomnande känsla. Silver ligger precis lika högt i popularitet, kanske på grund av att den ädelmetallen oftast uppfattas som mer stilren än en guldring. En ring handlar mycket om detaljer. De har olika tjocklek och bredd, olika rundhet i kanterna, inslag av andra metaller, en graverad design och så vidare. En ring kan även handla mycket om känsla och historia. Det kan finnas en berättelse bakom hur du fick ringen, antingen som en överraskning av din partner eller som en arvsgåva från en kär släktning. När du själv köper en vacker ring kan det mycket väl hända att du kommer att skänka bort den till en kär släkting som arvsgåva en vacker dag. Det är få smycken som har lika mycket betydelse som våra ringar.

Material

Förutom silver och guld finns det ett flertal andra material som passar utmärkt för just ringar. Hos oss kan du exempelvis hitta palladiumringar. Dessa ringar består av både palladium och silver i lika stora delar. Palladiumringar har en lite mörkare grå ton men är precis lika vackra som våra rena guld- och silverringar.

Legeringar

När två metaller blandas för att tillverka något nytt kallas de nya materialet för en legering. Detta kan ge ringen ett nytt utseende eller speciella egenskaper (exempelvis hårdare, mjukare och så vidare). Vitguld är ett exempel på en vacker legering, då blandas guld med ett bland annat silver, koppar, nickel eller någon annan metall. Hos oss hittar du ett flertal ringar som består av legeringar. Du kan alltid klicka på en ring för att läsa mer om materialet som har använts sam ta reda på dess exakta mått.

Ringar för personer med allergi

Om du är allergisk för vissa material kan du oftast välja våra stål- eller titanringar. Även här kan du hitta ett stort utbud med flera olika formspråk. Dessa två material är oftast lite gråare till utseendet jämfört med silver men de kan vara precis lika blanka och fina. Fördelen med stål och titan är att de inte är allergiframkallande. Titan är dessutom lite extra lättviktig att bära.

En perfekt överraskning

Att ge bort en ring som present är alltid uppskattat, speciellt om det är en vacker ring med diamanter eller andra ädelstenar. Du kan naturligtvis unna dig själv en vacker ring om du hittar en som du verkligen tycker om i vårt stora utbud. Vi på Safira har inte bara samlat flera olika typer av ringar som består av alla möjliga metaller för att kunna erbjuda Sveriges största utbud av ringar. Vårt utbud är även väl balanserat för att kunna passa alla plånböcker. Är det extra bråttom att få hem din ring kan du alltid beställa med vår expressleverans och få hem din ring efter bara en leveransdag, under förutsättningen att det är en standardring.

Beställ en ring med rätt storlek

Alla ser vi olika ut. Det gäller inte bara själva utseendet utan även i högsta grad våra händer och fingrar. Som om inte det vore nog så sväller våra fingrar upp ibland, speciellt under de varma sommardagarna. Vi är väl medvetna om detta och har satt ihop en praktisk ringguide som kan hjälpa dig att beställa en ring som passar just ditt finger.