Alliansringar

Ringar

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 1803 produkter

Du har sett 36 av 1803 produkter

-%

Alliansring i rosé-förgyllt stål 7 mm

Safira Classic

Från 198 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 1803 produkter

Du har sett 36 av 1803 produkter

Alliansringar Ringar

Alliansringar är vackra ringar med flera stenar

En alliansring är en typ av ring som oftast har tre eller fler stenar. Dessa ringar känns exklusiva och lyxiga samtidigt som de är vackra och stilrena. Detta gör att alliansringar är ett populärt val när det kommer till förlovningsringar eller vigselringar. Vi på Safira tillhandahåller ett stort utbud av alliansringar samt många andra typer av ringar. Du kan alltid hitta något du tycker om i vårt enorma sortiment. Som om inte det vore nog så har vi även en prisgaranti. Med hjälp av denna kan du säkerställa att det pris du får alltid är det lägsta. Kolla igenom alla våra fina alliansringar och välj ut en (eller flera!) som du verkligen tycker om.

Beställ en alliansring i rätt storlek

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till ringar är att den ska passa. För att just din alliansring ska passa perfekt kan du behöva läsa igenom vår guide för ringstorlekar, något du kan göra här. Med hjälp av denna guide kan du få reda på flera sätt att mäta vilken storlek du har runt fingret. Du kan även beställa vårt ringmått för att kunna få en bättre känsla för exakt hur ringen kommer att sitta. Vi rekommenderar i första hand att du använder ringmåttet eftersom du enkelt kan justera storleken med detta. Det är vanligt att fingrarna kan svullna under dagen, speciellt under de dagar då det är varmt ute. Om du skulle prova din ring när ditt finger är lite svullet kommer den att kännas mycket mindre när fingrarna återfår sin vanliga storlek. Eftersom du kan använda ringmåttet under hela dagen ser du snabbt om storleken är precis lagom. På så sätt kan du sedan beställa en alliansring med den perfekta storleken för just ditt finger.

Vi har billiga alliansringar med vackra stenar

En ring med flera ädelstenar känns alltid lyxig och dyr. Vi har dock samlat ihop ett utbud av alliansringar med priser som passar alla plånböcker. Du hittar prisklasser som varierar från ett par hundralappar till tiotusen kronor eller mycket mer. Det finns flera faktorer som påverkar priset, från design till materialval. Alla våra ringar håller dock högsta kvalitet, från våra stålringar till våra diamantringar. Detta gäller naturligtvis även våra alliansringar.

Flera variationer av material och design

När det kommer till just alliansringar finns det väldigt många olika att välja mellan, speciellt hos oss på Safira. Vi har mer över tusen olika alliansringar för dig att välja mellan. Du behöver dock inte kolla på varenda en för att hitta den ring som passar just dig. Om du redan vet ungefär hur mycket du vill lägga på en ring eller om du vill att din alliansring ska vara av ett visst material (guld, silver, palladium m.m.) kan du använda vår filtreringsfunktion. Med hjälp av denna kan du se till att du bara får upp de ringar som är aktuella för just dig. Förutom pris och material kan du även filtrera efter varumärke. När det kommer till alliansringar har vi samlat ringar från Flemming Uziel, Schelins Ringar och vårt eget märke Safira. Du kan även sortera utefter popularitet eller pris för att få de billigaste alliansringarna eller de mest populära först på listan.

Ett populärt val av en enkel anledning

Det är lätt att förstå varför alliansringarna har blivit mer populära med tiden. Att kunna visa upp en vacker ring med flera vackra ädelstenar är alltid kul. Det är dessutom en uppskattad överraskning, speciellt när du använder en alliansring för att visa din kärlek. Eftersom alliansringarna finns i så många olika variationer, och framförallt i så många olika prisklasser, kan du enkelt hitta en ring som passar just dina ändamål perfekt. Beställ din ring redan idag från oss på Safira. Om din beställning har ett värde på mer än 1 000 kronor bjuder vi på frakten.