Diamantringar

Diamantringar för Bröllop och Förlovning från Safira. Låt oss hjälpa dig hitta ringen som passar just dina önskemål. Vi har ett brett utbud av Diamantringar i guld. Våra ringar är av högsta kvalitet och med varje Diamantring medföljer Äkthetsbevis. Gravyren ingår och frakten är fri! Alla diamanter är konfliktfria enligt The Kimberley Certification Scheme – www.kimberleyprocess.com. .

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 4171 produkter

Du har sett 36 av 4171 produkter

Fallande ordning
Filter

36 av 4171 produkter

Du har sett 36 av 4171 produkter

Diamantringar Ringar

Tidlösa diamantringar i exklusiv design

”Diamonds are a girl´s best friend”, det stämmer rätt så bra va? Diamanter är naturens hårdaste material, hårdare än stål, titan och järn. Det är dessutom en av de mest exklusiva och lyxiga ädelstenarna som finns. För dig som letar efter en tidlös och vacker ring som verkligen utstrålar lyx och elegans, är diamantringar rätt val. Framför dig väntar ett stort sortiment av fantastiska diamantringar av högsta kvalitet i både guld, silver, vitguld och till och med platina. Oavsett vilken budget du behöver förhålla dig till och vilken design du gillar, kan du garanterat hitta en diamantring som passar perfekt. Får du inte heller nog av gnistrande stenar? Kolla i så fall in våra andra smycken med både cubic zirkoner och blänkande pärlor. Vi erbjuder bland annat vackra guldhalsband med fina stenar och armband. Kanske kan du hitta något som passar diamantringen?

För vigsel och fest

När man tänker på diamantringar brukar tankarna ofta vandra till spektakulära vigselringar. Det är ju inte särskilt konstigt egentligen. Om du verkligen ville imponera på din partner och gå ner på knä, vilken sorts ring hade egentligen varit det bästa alternativet? En äkta diamantring är tidlös, utsökt och passar till allt. Beroende på vad din partner föredrar finns diamantringar i både guld, silver och roséguld. Vi erbjuder både vigselringar och diamantringar som passar perfekt att ge bort som en riktigt fin gåva, exempelvis till att överraska din partner med. Kanske är du på jakt efter en riktigt fin gåva att ge till din partner på er årsdag eller er 10-åriga bröllopsdag. Det är ju faktiskt inget krav att följa bröllopsdagarnas olika material. Varför inte ge bort en vacker diamantring i 10-årspresent? Ringen kan helt enkelt symbolisera din kärlek till din partner.

Även om man ofta tänker på diamantringar som extremt dyra och exklusiva, är det inte alltid fallet. Visst, det finns fantastiska diamantringar för 150 000 kronor och för flera miljoner kronor, men det finns också tidlösa och vackra ringar för några tusenlappar. Dessa diamantringar är lika vackra och finns också i äkta guld, platina och silver. Hitta en diamantring som passar din budget, här finns något för alla. När du väl ska ge bort ringen, se till att du placerat den i en vacker presentförpackning. Vi erbjuder mängder av festliga presentaskar som du hittar på vår hemsida.

Olika varianter av diamantringar

Alla gillar vi olika, en del älskar enorma diamanter som glittrar och glimrar på mils avstånd, andra föredrar något mer diskret som kan användas i vardagen. Oavsett vad du letar efter kan du välja mellan mängder av designer och storlekar av diamanter. I vårt sortiment kan du dels välja mellan olika varumärken, vi erbjuder både Schalins, vårt eget varumärke, Flemming Uziel och Thomas Sabo, samt många olika designutföranden. Här finns till exempel släta guldringar med en liten diamant i mitten. Vi har även kungliga ringar med en gedigen bredd och flertalet mindre diamanter samt en riktigt stor diamant. Och givetvis alla designer däremellan. För att snabbt hitta en diamantring som går i enhet med din ekonomi kan du filtrera sökresultatet efter lägsta eller högsta pris.

Pampigt, kungligt, modernt eller enkelt?

Diamanter kan se ut på många sätt och ofta handlar det om hur de är slipade. De vanligaste diamantslipningarna kallas hjärtslipning, smaragdslipning (populär i kändisvärlden) och den klassiska kuddslipningen. I många fall syns inte formen så tydligt eftersom diamanterna är så små och dessutom sitter i en infattning i ringen. Men om du skulle välja en riktigt stor och kunglig diamantring kan du tydligare se slipningen. När du beställer en diamantring från oss på Safira får du alltid med ett äkthetsbevis samt gravyr. Våra ringar håller högsta kvalitet och du handlar alltid till det bästa priset – vi har Sveriges lägsta prisgaranti.