Guldringar

Här hittar ni våra vackra guldringar. Guldets finhet anges i karat. Ju högre karat desto högre är halten finguld i legeringen. Hos oss kan du välja mellan tusentals guldringar i olika design, karathalter och guldtyper som vitguld och roseguld. Samtliga guldringar är ansvars- och äkthetsstämplade.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 6044 produkter

Du har sett 36 av 6044 produkter

24k Gold Plated Felicia Ring

24k Gold Plated Felicia Ring

Safira By Angelica Blick

Från 399 kr
Förlovningsring 9k guld, kupad 4 mm - Selected

Förlovningsring 9k guld, kupad 4 mm - Selected

Safira Ringar

1099 kr
18k Gold Plated Ebba Rings

18k Gold Plated Ebba Rings

Safira By Angelica Blick

Från 499 kr
24k Gold Plated Small Sessan Ring

24k Gold Plated Small Sessan Ring

Safira By Angelica Blick

Från 599 kr
Förlovningsring 9k guld, rak 2,2 mm x 0,8 mm - Adorn

Förlovningsring 9k guld, rak 2,2 mm x 0,8 mm - Adorn

Safira Ringar

899 kr
18k Gold Plated Filippa Ring

18k Gold Plated Filippa Ring

Safira By Angelica Blick

Från 749 kr
Förlovningsring 9k guld, kupad 6 mm - Frost -  Topaz

Förlovningsring 9k guld, kupad 6 mm - Frost - Topaz

Safira Ringar

1599 kr
Förlovningsring 18k roséguld, kupad 7x1,5 mm

Förlovningsring 18k roséguld, kupad 7x1,5 mm

Safira Ringar

6699 kr
Förlovningsring 14k guld, kupad 4 mm

Förlovningsring 14k guld, kupad 4 mm

Safira Ringar

1699 kr
24k Gold Plated Monica Ring

24k Gold Plated Monica Ring

Safira By Angelica Blick

Från 399 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 6044 produkter

Du har sett 36 av 6044 produkter

Guldringar Ringar

Guldringar som passar alla tillfällen i livet

Ringen är ett av våra viktigaste smycken idag. Det är med hjälp av en ring som du kan visa att du vill leva resten av ditt liv med någon. Guldringar är några av våra mest populära val när det kommer till just förlovningen eller själva vigseln. Det är inte så konstigt heller, materialet lämpar sig ytterst väl för smycken i alla former. När det kommer till ringar gör även de minsta detaljerna en stor skillnad. Vi har samlat ett av de största utbudet av ringar i landet för att du enklare ska kunna hitta en guldring som passar perfekt.

En ring som symboliserar mycket

Det finns en anledning till att just guldringar är så populära när det kommer till par som vill visa sitt starka band med varandra. Guldringen har under väldigt många år fungerat som en symbol för romans och äktenskap. Det går till och med att hitta spår av att ringar användes för just detta även under de gamla romarnas tid. Den mest klassiska guldringen har en helt slät sida med en speciell gravyr på insidan som består av en text eller ett datum som är speciellt för just ert förhållande. När du köper din guldring hos oss på Safira inkluderar vi oftast gravyren helt kostnadsfritt.

Stort utbud med flera prisklasser

En annan stor fördel med att köpa dina ringar och smycken hos oss är att vi har ett väldigt stort utbud och dessutom har produkter i alla prisklasser. Oavsett om du letar efter en billig guldring som ändå ser vacker och stilren ut eller om du vill lyxa till det med en diamantring kan du hitta det här hos oss till flera olika priser. Vi vill alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga deal. Därför har vi en lägsta prisgaranti för alla våra produkter. Det innebär att vi matchar priset om du lyckas hitta ett likadant smycke för ett bättre pris. Du kan kolla exakt vad som gäller för prisgarantin här på vår hemsida.

Därför är guld ett populärt material

Guldets popularitet som smycke beror inte bara på dess vackra utseende och glansiga yta, även om det naturligtvis är en stor del av anledningen. Guld är även populärt då det är ett mjukt material som du enkelt kan arbeta med när du formger en ring. Det blir dessutom inte missfärgat på samma sätt som en del andra metaller kan bli, exempelvis koppar. Guld i sig är egentligen såpass mjukt att det inte riktigt kan användas som smycke helt för sig själv. De bästa guldringarna har oftast 18 eller 14 karat.

Innebörden av karat

Hur mycket guld som används i ett smycke anges i måttet karat. 24 karat kallas för finguld och innebär att 24 av 24 delar av ringen eller smycket består av guld. 18 karat innebär att 18/24 delar är guld, resterande delar är något annat material. Genom att blanda guld med exempelvis silver, nickel och palladium och dylikt kan du dämpa guldets gyllengula färg och istället få till ett vitt och vackert utseende. Det är även möjligt att behandla ringar med rodium i ett så kallat rodiumbad (rhodinering). Detta ger ytan en glansigare yta jämfört med vitguldets vanliga utseende. En annan populär legering är roséguld, ett utseende som skapas genom att blanda guld med koppar och silver.

Rätt utseende och rätt passform

När det kommer till ringar är det viktigt att du tycker om ringens formspråk och utseende men det är minst lika viktigt att ringen passar också. Vi på Safira är väl medvetna om att det kan vara svårt att veta vilka mått man ska beställa, speciellt när det kommer till ringar. Vi har därför satt ihop en storleksguide för ringar. Läs gärna igenom guiden och beställ sedan vårt ringmått. Detta mått är en ring vars storlek du själv kan ställa in. Den är perfekt att använda under en relativt lång period för att se hur ringen kommer att kännas med tiden. Tänk på att fingrar svullnar när det är varmt och krymper ihop lite när det är kallt, något som påverkas ringens passform.