Klackringar

Ringar

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Fallande ordning
Filter

2 av 2 produkter

Klackringar Ringar

Lyxiga klackringar i tidlös design

Har du någonsin sett filmer som Gudfadern? Då har du säkerligen också lagt märke till den tjusiga klackringar som männen bär, ofta på lillfingret. En klackring är en bred ring, vanligen tillverkad av guld, med en platta. Plattan kan vara tom eller försedd med ett emblem, initialer eller ett släktvapen. Uppkomsten till ringarna var att männen kunde använda plattan som en stämpel, då ofta med just en symbol. Man doppade då ringen i lack och tryckte den sedan på ett kuvert eller använde den som en underskrift. Idag används klackringar främst på grund av sitt vackra och lyxig utseende. Hos oss på Safira kan du hitta många vackra klackringar som passar perfekt att ge bort som en gåva eller att unna dig själv med. Även om det förr var vanligast att män bar klackringar, är det idag snyggt även för kvinnor. Vi på Safira erbjuder många vackra, tidlösa och moderna smycken för män, kolla exempelvis in vårt sortiment för fars dag, eller våra armband till pojkvän. Här kan du garanterat få inspiration till bra presentinköp.

En ring med historia

Att köpa en äkta klackring är spännande, det är nämligen en ring som du kan bära med dig hela livet för att sedan låta den gå i arv. Det är ofta så gamla klackringar fortsatt att leva vidare, de går i arv, ofta till söner. Våra klackringar håller samtliga högsta kvalitet och tillverkas alltid med precision. Kanske har du något favoritmaterial på ringar? Vi erbjuder klackringar i guld, en klassisk ädelmetall för just den här sortens ringar. Vill du få mer inspiration till dina ringinköp? Ta gärna en koll i hela vårt sortiment för ringar, du hittar dem här.

Vi på Safira arbetar hårt för att sätta samman ett utbud som tilltalar alla. Vi har därför ringar i alla prisklasser, i olika ädelmetaller och i olika design. Om du redan vet exakt vad du är ute efter är det bara att söka i sökrutan, annars kan du få inspiration genom att kolla in våra klackringar och andra ringmodeller. Låt din klackring blir en historisk ring, en ring som betyder mycket just för dig. Kanske kan du unna dig ringen när du genomfört en utbildning, klarat av ett svårt test eller på din födelsedag. För dig som vill ge bort en klackring passar den perfekt som jubileumspresent eller kanske på bröllopsdagen. Se till att slå in ringen i en vacker ask. Hos oss hittar du många passande och vackra presentaskar. Har du svårt att välja ut vilken ring som passar till vilket tillfälle? Tveka inte att höra av dig, vi på Safira hjälper gärna till med rådgivning för att du ska hitta något som känns rätt.

En kunglig tradition

När det kommer till historiska ringar är just klackringen något som används under många år, ofta bland kungligheter. Vil du också skapa en kunglig tradition? I så fall kan du unna dig en vacker klackring. Våra guldringar kommer alltid med en äkthetsstämpel och du kan vara säker på att kvaliteten är på topp. När du beställer smycken från oss på Safira får du dessutom alltid det lägsta priset tack vår prisgaranti (den lägsta i Sverige). Skulle du hitta exakt samma ring hos en konkurrent kan du alltså höra av dig till oss så matchar vi eller sänker priset så att du får den bästa dealen hos oss. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här. Dras du mer åt silver än åt guld? Varför inte kolla in våra silverfavoriter just nu? Vi samlar ständigt nya produkter bland våra favoriter för att du enkelt ska ta reda på vad som är inne och trendigt samt få mer inspiration. Även klackringar finns i silver, kanske kan det vara något? Välkommen med din beställning!