Kollektioner

Här finner ni Safira's egendesignade kollektioner av Förlovningsringar. Upptäck vår stilrena och smala kollektion Adorn som finns i guld, roséguld och vitguld att kombinera. Förlovningsringarna i kollektionen Frost har en frostig känsla med en vacker lyster. Kika även in vår kollektion Selected - Ett urval av klassiska förlovningsringar som är framtagna lite tunnare och lättare för att uppnå otroliga priser.

Fallande ordning
Filter

36 av 874 produkter

Du har sett 36 av 874 produkter

Förlovningsring 9k guld, kupad 4 mm - Selected

Förlovningsring 9k guld, kupad 4 mm - Selected

Safira Ringar

1099 kr
Förlovningsring 9k guld, rak 2,2 mm x 0,8 mm - Adorn

Förlovningsring 9k guld, rak 2,2 mm x 0,8 mm - Adorn

Safira Ringar

899 kr
Förlovningsring 9k guld, kupad 6 mm - Frost -  Topaz

Förlovningsring 9k guld, kupad 6 mm - Frost - Topaz

Safira Ringar

1599 kr
Förlovningsring 14k vitguld, kupad 3 mm - Frost

Förlovningsring 14k vitguld, kupad 3 mm - Frost

Safira Ringar

2099 kr
Förlovningsring 14k vitguld, kupad 4 mm - Selected

Förlovningsring 14k vitguld, kupad 4 mm - Selected

Safira Ringar

2199 kr
Förlovningsring 14k vitguld, kupad 6 mm - Frost

Förlovningsring 14k vitguld, kupad 6 mm - Frost

Safira Ringar

3699 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 874 produkter

Du har sett 36 av 874 produkter

Kollektioner

Kollektioner – vackra ringar från välkända märken

Vill du få mer inspiration till nästa ringinköp? Här hittar du våra olika kollektioner. Vi på Safira tror att det finns en ring för varje person, det gäller bara att hitta rätt design och en ring som tilltalar den individuella smaken. Våra kollektioner är väldigt olika varandra vilket ger dig stor chans att hitta något som passar. Kanske gillar du frostade ringar? I så fall har vi en särskild kollektion med just detta, – Safira Frost heter den. Föredrar du stilrent och enkelt? Vi har en passande kollektion för detta också. Få inspiration och lär dig mer om våra ringkollektioner!

Safira Adorn – trendigt, stilrent och modernt

Många är vi som älskar minimalistiska former och rena linjer. För dig som vill ha en vacker och tidlös ring är Safira Adorn rätt kollektion för dig. Safira Adorn symboliseras av smala linjer och gedigna material. Här kan du välja bland många vackra ringar i både guld, vitguld, palladium och roséguld, för att nämna några. Eftersom samtliga ringar i denna kollektion har en bredd på 2,2 millimeter går det utmärkt att kombinera flera ringar och bära dem på samma finger utan att det känns otympligt. För dig som redan bestämt dig för vilket material du vill ha, kan du snabbare hitta ett sökresultat som passar. Framför dig har du både 18k guld, 14k guld, 9k guld och palladium. Du kan därtill dessutom filtrera utifrån priskategori för att få upp en relevant sökning. För dig som letar efter något mer detaljrikt och utstickande kan du få mer inspiration bland våra diamantringar eller solitärringar på hemsidan.

Safira Frost – unika ringar och detaljer

Gillar du ringar med vackra detaljer, ringar som har det där lilla extra? I så fall kommer du förmodligen att gilla Safira Frost, en kollektion med frostade ringar. Här kan du välja bland ringar i många olika material, bland annat guld, silver, roséguld och vitguld. Något som många gillar med Safira Frost är att ringarna passar väldigt bra ihop med blanka ringar. I sortimentet kan du välja bland vackra vigsel- och förlovningsringar som både är helt frostade eller delvis. Gillar du många detaljer? I så fall har vi även ringar med både mönster och frostad yta. Alla våra ringar i kollektionen är tillverkade med precision och håller högsta kvalitet. Dessa kan du bära år efter år.

Safira Selected – unika förlovningsringar med exklusiv design

Här har vi en av våra mest omtyckta kollektioner, Safira Selected. Här samlar vi våra egendesignade förlovningsringar som samtliga är tillverkade av äkta guld. Förutom att kollektionen innehåller släta och blanka ringar har vi även vackert diamantfasetterade ringar. Vill du ha en ring med äkta diamanter? Kolla in vårt utbud av diamantringar, dessa hittar du här. Safira Selected är en kollektion som passar de flesta. Vi erbjuder flera prisklasser, olika modeller och guld i olika karat. En fördel med Safira Selected är att ringarna passar utmärkt tillsammans med våra andra kollektioner och även tillsammans med andra ringar i vårt sortiment. Kolla gärna in alla våra ringar för att hitta något som passar perfekt.

Venus by Schalins

Den sista kollektionen vi på Safira erbjuder just nu är ett välarbetat samarbete mellan Safira och det populära smyckesföretaget Schalins. Schalins har tillverkat vackra smycken sedan 1944 och tillsammans har vi nu skapat en kollektion med ringar som präglas av den feminina skönheten. Här hittar du tidlösa ringar som känns klassiska och moderna på samma gång. Här kan du utan problem hitta både vigsel- och förlovningsringar av högsta kvalitet – med eller utan diamanter. Låt dig inspireras av våra kollektioner och hitta en ring som tilltalar dig och din partner. Vi på Safira levererar dina ringar på bara en dag, även om du har gravyr. Frågor och funderingar? Hör av dig till vår kundtjänst så kan vi säkert hjälpa dig.