Övriga

Ringar

Fallande ordning
Filter

36 av 305 produkter

Du har sett 36 av 305 produkter

Fallande ordning
Filter

36 av 305 produkter

Du har sett 36 av 305 produkter

Övriga Ringar

Hitta din favorit bland våra övriga ringar!

Vi på Safira har samlat ett väldigt stort utbud med smycken, i synnerhet ringar från de mest populära materialen. Vi har exempelvis över tusen alliansringar, silverringar och ringar i andra värdefulla metaller. Vissa av våra ringar är så fåtaliga eller av ovanliga material att de inte riktigt passar in i en självklar kategori. Därför har vi valt att lägga alla dessa på den speciella kategorin "övrigt". Du kan verkligen hitta alla möjliga typer av ringar här, från vackra vigselringar i sterlingsilver med gnistrande ädelstenar i cubic zirkonia till mässingsringar som är pläterade med roséguld. Här har vi även samlat våra lite mer ovanligt designade ringar som exempelvis de annorlunda men väldigt tuffa ringarna från varumärket Rock By Sweden.

Ringar från alla möjliga varumärken

Det är även här som du kan hitta vår största variation när det kommer till stilar. Det beror på att vi har tagit in ett fåtal olika ringar från väldigt många varumärken. Förutom just Rock By Sweden har vi även ringar från Spinning Jewelry, Thomas Sabo, A&C Jewellery, Edblad och många fler. Om du inte har kunnat hitta en klockren ring i någon av våra andra kategorier kan du säkerligen hitta en ring som passar just dig i smaken genom att kolla in vårt övriga utbud.

Hitta ringen som passar din stil

Även om en ring oftast förknippas med trolovning och äktenskap är ringen en accessoar som du med fördel kan använda för att komplettera just din stil. Många av de ringar du hittar i just denna kategori går utmärkt att använda som vigselring eller förlovningsring men de allra flesta ringarna från detta utbud är ringar med en speciell design som passar till att sätta pricken över i:et på en outfit.

Du kan exempelvis hitta enkla ringar med blomdesign, kantiga ringar, ringar som inte ens är runda, djurmotiv, ringar med enorma stenar, tunna ringar och mycket mer. Vi har helt enkelt gjort vårt allra bästa för att du ska kunna hitta en ring som känns klockren.

Ringar för alla situationer och tillfällen

I den bästa av världar har du ringar som passar alla tillfällen och klädstilar. När du exempelvis ska på en bal eller en glamorös fest kan det vara snyggt att matcha ringen, eller ädelstenen på ringen, med något annat från din outfit. När du ska på en dejt kan det också passa med en snygg ring, en fin och festlig detalj som genast förhöjer din klädsel. Tänk på att välja rätt finger när du ska använda din ring eftersom placeringen har betydelse. En guldring på ringfingret används för att visa att du kommer att gifta dig eller att du redan är gift. Det kanske inte är rätt signal att ge när du exempelvis ska på en dejt.

Högkvalitet till ett utmärkt pris

Du kan alltid vara säker på att den ring som du beställer från oss håller hög kvalitet. Vi må ha ett stort utbud men vi tar endast in ringar och smycken från varumärken och leverantörer som vi litar på och vars produkter har en äkthetsstämpel. Det gäller alla våra produkter, från våra billiga mässingsringar till våra exklusiva ringar med ädelstenar. Förutom att vi har samlat ett av de största ringutbuden i landet har vi även de lägsta priserna. Du som kund kan alltid säkerställa detta med hjälp av vår prisgaranti. Denna garanti går ut på att vi matchar priset om du skulle hitta en ring eller smycke från vårt sortiment till ett lägre pris hos en annan aktör på den svenska marknaden. Om du har frågor kring våra ringar, vår prisgaranti eller om du kanske behöver hjälp med att välja ut rätt storlek kan du alltid ta kontakt med vår kundsupport. Köp din nya ring från oss på Safira redan idag!