Parringar

I denna kategori har vi på Safira omsorgsfullt valt ut ett antal helt matchande kombinationer av en diamantring och en slät ring. Vi kallar dem Parringar. I detta handplock har vi utgått från vårt sortiment och hjälpt Er på vägen som önskar helt matchande ringar i dam- och herrmodell eller för Er som önskar helt matchande förlovnings- och vigselring. Priserna ni ser är för två st ringar. Alla diamanter är konfliktfria enligt The Kimberley Certification Scheme – www.kimberleyprocess.com.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 570 produkter

Du har sett 36 av 570 produkter

Fallande ordning
Filter

36 av 570 produkter

Du har sett 36 av 570 produkter

Parringar

Vackra parringar för alla smaker

Här hittar du ett välsorterat utbud av vackra parringar. För dig och din partner finns ett stort sortiment av tjusiga, eleganta och tidlösa parringar i många olika material och prisklasser. Här kan du enkelt hitta matchande ringar som hör ihop, både diskreta och mer utstickande. Vi har ringar med äkta diamanter som ändå är mycket prisvärda. Välj bland unika parringar i vackert roséguld eller kör på klassiskt guld eller kanske silver? Parringar kan se ut hur som helst och det viktiga är att du och din partner trivs med ringarna.

Diskreta eller utstickande?

Traditionellt sätt brukar mannen bära en slät guldring och kvinnan brukar ha en slät ring och en vacker vigselring, ofta med diamanter. Men idag kan parringar se ut hur som helst. I vårt sortiment hittar du mängder av vackra ringar, både stilrena och enkla ringar med endast en liten sten på vigselringen. Men vi har även lyxiga guldringar i en gedigen bredd, något som syns tydligt hos både mannen och kvinnan. Kanske vill den ena partnern ha en mer iögonfallande parring med en stor diamant? Vi erbjuder även denna sorts parringar. Det vackra med just den här sortens ringar är att de matchar perfekt med varandra, precis som du och din partner. För mer inspiration kan du även ta en titt på alla våra , här finns alla möjliga designer, material och priser. Även vårt sortiment av alla ringar kan ge inspiration och en idé om vad ni gillar.

Ringar och vackra tillbehör

I vårt sortiment av parringar kan du hitta ringar som matchar varandra. Men visste du att vi även har många andra vackra smycken som matchar dessa parringar? Kolla exempelvis in våra guldhalsband, dessa kan passa perfekt tillsammans med parringarna. Kanske vill du överraska din partner med ett smycke längre fram i förlovningen? Eller letar du efter en fin morgongåva? Oavsett vad du är på jakt efter kan du garanterat hitta fina smycken som matchar perfekt med parringarna. Själva överlämnandet av ringen är ett speciellt tillfälle. Varför inte göra kvällen minnesvärd genom att bjuda på en god middag, tända ljus och servera champagne? När det väl är dags att överraska din partner med ringen gäller det att du slagit in den tjusigt. Ta en titt bland våra presentaskar. Du kan säkert hitta en vacker ask som passar perfekt för ringen.

Enkelt att beställa parringar på nätet

Att gå omkring i en fysisk smyckesbutik kan vara roligt, men också påfrestande. Hela tiden måste du be personalen att låsa upp diverse lådor och skåp för att du ska kunna titta på ringarna. Genom att handla hos oss på Safira får du alltid en tydlig översikt över våra smycken. Våra parringar kan du enkelt beställa direkt på nätet, utan att ens behöva gå hemifrån. Vi erbjuder en trygg nätshop där du dessutom får ta del av Sveriges lägsta prisgaranti. Om du handlar för över 1 000 kronor bjuder vi dessutom på frakten. Kanske kan det vara värt att köpa några fler smycken samtidigt som dina parringar? Kolla in våra vackra örhängen som du hittar här, dessa finns i både guld och silver, med eller utan stenar. Kanske har du några funderingar gällande parringar? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss. Vi hjälper gärna till med rådgivning och svarar på dina frågor. Även om vi gärna ger stiltips är det ändå du och din partner som ska bära ringarna, gå på din magkänsla. Ibland kan det vara smart att köra på något enkelt, ”less is more”, men ibland är det kul med något mer extravagant. Bli inspirerad, beställ dina favoriter bland våra parringar och få leverans inom kort – vi har 1 dags leveranstid!