Solitärringar

Ringar

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 634 produkter

Du har sett 36 av 634 produkter

Fallande ordning
Filter

36 av 634 produkter

Du har sett 36 av 634 produkter

Solitärringar Ringar

Solitärringar – allt du kan drömma om

Har det äntligen blivit dags att gå ner på knä och fråga din älskade om hennes hand? Mja, det går kanske inte riktigt till så nu för tiden, men oavsett om det är planerat eller om det ska bli en överraskning, är en solitärring ett bra förslag. En solitärring är något du ger din älskade som en förlovningsring. Våra solitärringar har diamanter och zirkoner och kommer i alla tänkbara prisklasser och material. Kanske har du redan sett ut en förlovningsring som du ska ha? Då blir det lättare att hitta en matchande solitärring till henne. Kolla gärna in våra förlovningsringar för att se vårt utbud av släta ringar som kan matcha snyggt ihop med solitärringen.

Antingen solitärring eller förlovningsringar

Idag brukar ett friande gå till på två sätt, antingen med förlovningsringar då både mannen och kvinnan får varsin ring, eller genom att fria och överraska med en solitärring. Om du väljer det första alternativet kommer alltså du och din blivande maka eller make att få varsin ring under själva förlovningen. När vigseln sedan kommer får den blivande frun ytterligare en vigselring. Om du däremot väljer att överraska din älskling med en solitärring är det bara hen som bär ringen tills ni ska gifta er, då byter ni vigselringar. Om du verkligen vill överraska din partner med ett fint frieri kan du alltid ge bort både en solitärring och ett vackert halsband. Du hittar mängder av festliga halsband i vårt sortiment. Se även till att du noggrant och fint slår in ringen i en ask.

Hitta en solitärring i din budget

Solitärringar med stora och vackra diamanter kostar naturligtvis en hel del, men det finns även billigare ringar i vårt utbud. Här kan du enkelt hitta något som passar just din budget, oavsett om den ligger på en tusenlapp eller tiotusentals kronor, har vi något för alla. En del gillar en riktigt maffig och stor diamant på sin solitärring, medan andra föredrar en nättare ring med en liten diskret sten. Fundera över hur er livsstil ser ut och om en stor ring med en rejäl diamant är praktiskt. Tanken är ju ändå att ringen ska användas varje dag, år in och år ut. Men en stor diamant är såklart alltid vacker… Hos oss på Safira kan du enkelt hitta vackra ringar som passar för alla tillfällen. Förutom våra tjusiga solitärringar kan du även ta en titt på våra vigselringar. Här har vi samlat ringar i både guld, silver, platina och roséguld. Dessutom kan du välja bland många populära varumärken som bland annat Schalins och Flemming Uziel. Även vi på Safira erbjuder mängder av vackra ringar från vårt eget varumärke, alla av högsta kvalitet.

Solitärring är ensam

Vad som ofta skiljer en solitärring från vanliga vigsel- och förlovningsringar är att den är tänkt att bäras utan en extra ring. Men precis som med allt annat kan du och din partner precis göra som ni vill. Anledningen till varför solitärringen oftast bärs själv beror på att den är mycket iögonfallande och gör sig bäst om den får vara ensam. Men tillsammans med en diskret och slät ring blir den såklart otroligt vacker också. Det är en smaksak men kan vara bra att fundera på. Vill du överraska din partner med något annat än en solitärring? Hos oss på Safira har du mängder av vackra smycken att välja bland. Vi har exempelvis tjusiga klockor som du kan få graverade, kanske en perfekt present till årsdagen? När du väl har hittat den perfekta ringen är det smidigt att lägga din beställning. Vi på Safira jobbar snabbt för att du ska få hem ringen så fort som möjligt, vi har bara 1 leveransdag. Dessutom har vi den lägsta prisgarantin i Sverige.