Vigselringar

Samtliga Vigselringar hos Safira har lägsta prisgaranti i Sverige. Våra Vigselringar håller hög kvalitet och vår snabba leveranstid på 1-5 arbetsdagar är väldigt unik. När ni köper er Vigselring hos oss ingår valfri gravyr. Vi rekommenderar vanligtvis ca 30 tecken för att gravyren ej ska bli för lång. Hör gärna av er till vår kunniga kundtjänst om ni är osäkra. Skulle ni vara osäkra på storlekar, läs gärna igenom vår Ringguide! Alla diamanter är konfliktfria enligt The Kimberley Certification Scheme – www.kimberleyprocess.com. Alla juvelinfattningar gör vi själva för att säkerställa kvaliteten.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 4198 produkter

Du har sett 36 av 4198 produkter

Schalins Venus Halo Vigselring Amara 03 14k vitguld, WVS/WSI diamanter 0,25 ct
-%

Schalins Venus Halo Vigselring Amara 03 14k vitguld, WVS/WSI diamanter 0,25 ct

Venus by Schalins

Specialpris 7739 kr Ordinarie pris 8599 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Nora 9k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Nora 9k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct

Venus Colour by Schalins

Specialpris 3689 kr Ordinarie pris 4099 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Nora 14k vitguld, Svarta/Vita WSI diamanter 0,13 ct
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Nora 14k vitguld, Svarta/Vita WSI diamanter 0,13 ct

Venus Colour by Schalins

Specialpris 5309 kr Ordinarie pris 5899 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Beatrice 18k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Beatrice 18k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct

Venus Colour by Schalins

Specialpris 5219 kr Ordinarie pris 5799 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 4198 produkter

Du har sett 36 av 4198 produkter

Vigselringar

Vigselringar i olika prisklasser och utseenden

Att få ge bort en vigselring är ett av livets finaste ögonblick. Att tillsammans med den viktigaste personen i ditt liv kunna lova varandra evig kärlek framför era nära och kära, det är ett minne som du kommer att hålla kärt hela ditt liv. En vigselring kommer du förhoppningsvis att bära under en väldigt lång period. Då gäller det att du verkligen tycker om den och att den dessutom sitter perfekt. Vi på Safira är experter inom vigselringar och har samlat ihop ett utbud med alla möjliga sorters ringar, från vigselringar i guld till ringar i andra material och prisklasser. Du kan även ange vilken gravyr du vill ha på insidan av ringen. De är vanligt att gravera viktiga datum i ert liv men du kan även gravera en vacker mening, kanske något som är speciellt för just ert förhållande. När det kommer till just priserna är vi väl medvetna om att alla har olika förutsättningar och budgetar att hålla sig till. Därför har vi sett till att sprida priserna så mycket som möjligt, från tusenlappen och uppåt. Alla våra vigselringar håller högsta kvalitet och har i de allra flesta fallen även en eller flera vackra ädelstenar. Om du hellre vill ha en vigselring utan sten kan du kolla in vårt stora utbud av vanliga ringar, kanske i guld eller silver. Även dessa är vackra och kan passa utmärkt att använda som vigselring, även om de kanske är lite enklare i designen och kommer utan ädelsten.

Ett enklare sätt att hitta en passande ring

När du ska beställa en ring från oss kommer du snabbt att märka att vi har ett väldigt stort sortiment. Om du ska kolla igenom varenda ring kan detta ta lite tid. Gör det istället enkelt för dig själv och använda vår filtreringsfunktion. Du kan alltid fråga vår kundsupport om hjälp. Vi är trots allt experter på vigselringar och kan hjälpa dig välja rätt bland alla våra vackra ringar. Du kan alltid börja med att välja vilken kategori du vill kolla på först. Vi har delat in våra vigselringar i kategorierna silver, guld, 9k guld, 14k guld, 18k guld samt de vackra materialen palladium, platina och titan. Dessutom har vi en speciell kategori med ringar från det exklusiva varumärket Schalins. Dessa utmärker sig genom sin unika design och sitt formspråk.

Du kan naturligtvis hitta minst lika vackra vigselringar i våra andra kategorier. När du väl har valt en kategori kan du filtrera de ringar du ser på skärmen utefter pris, material, varumärke och många andra variabler. På så sätt slipper du gå igenom ringar som ändå inte är aktuella. Förutom att vi erbjuder vigselringar från exklusiva varumärken som Schalins och Flemming Uziel har vi även många ringar från vårt eget varumärke Safira. Välj en ring som du verkligen tycker om och beställ den redan idag. Kom ihåg att du alltid kan läsa vår guide för ringstorlekar innan du beställer. På så sätt kan du se till att du får rätt storlek på en gång. Vi kan alltid justera storleken i efterhand men det är mycket roligare att få en perfekt passande ring direkt.

Vi erbjuder mer än bara vigselringar

Som du kanske har märkt kan du hitta mer än bara ringar för vigseln hos oss. Vårt utbud sträcker sig från vigsel- och förlovningsringar till vanliga guldringar, annorlunda ringar med unik design eller billiga stålringar med vackra former. Dessutom har vi även andra smycken i vårt sortiment. Du kan beställa klockor, armband, manschettknappar, berlocker och mycket mer. Dessa kan passa utmärkt som morgongåva, det kommer ju trots allt en dag även efter bröllopsnatten. Se till att du har den perfekta presenten redo och skäm bort din partner direkt för att få en bra start på dagen. Ett vackert smycke som morgongåva är alltid uppskattat.