Vigselringar 18k guld

Våra Vigselringar i 18k guld håller yttersta kvalité vad gäller form och utseende. I alla aspekter är dessa ringar tillverkade för att uppnå perfektion. Varje ring tillverkas unikt efter just din beställning. Om ni har några funderingar kring design eller ringar, tveka inte att höra av er till vår kunniga kundtjänst. Om ni är osäkra på storlekar kan ni gärna läsa vår storleksguide.

Fallande ordning
Filter

21 av 21 produkter

Fallande ordning
Filter

21 av 21 produkter

Vigselringar 18k guld

Vackra och tidlösa vigselringar i 18k guld

För dig som söker efter tidlösa, vackra och klassiska vigselringar är guld det givna valet. Guldringar är något man burit i hundratals år och en ädelmetall som än idag är en av våra mest populära. Våra vigselringar i 18k guld finns att tillgå i mängder av vackra designer, vissa med dekorativa stenar eller diamanter, andra helt släta. Beroende på vad du är ute efter för stil, eller om du kanske helt enkelt inte vet än, kan du garanterat få inspiration här. Kom ihåg att vi även har andra vigselringar, kanske vill du ta en titt för att få en idé om vad du söker?

Guld och dess unika egenskaper

Att guld varit populärt och eftertraktat i tusentals år är inte särskilt konstigt. Denna ädelmetall är en av världens mest exklusiva och har en väldigt vacker färg och glans. Guld är faktiskt en väldigt mjuk metall som måste legeras för att bli hård. Ju högre karat desto mjukare blir metallen. 18k guld anses vara det finaste när det kommer till guld eftersom halten av metallen är som högst. Den gula och skimrande färgen är mycket tilltalande och gör att den passar så väldigt bra för just vigselringar. Kanske vill du kolla in våra andra guldringar också? Dessa hittar du här.

Vackra modeller och olika prisklasser

Att välja ut rätt vigselring kan vara lite svårt, det finns många olika varianter att välja på. Dessutom är ju ändå tanken att du och din partner ska bära era ringar hela livet. Att hitta en ring som du inte ska tröttna på är ändå inte så svårt. Våra vigselringar i 18k guld finns i tidlös design som passar in väl till både olika tillfällen och kläder, de blir som en del av dig.

För att hitta rätt vigselring för just dig och din partner är det alltid bra att fundera på vilken livsstil ni har. Kanske har ni fysiska jobb? Då brukar det oftast vara praktiskt med diskretare vigselringar som inte riskerar att fasta. I en del yrken är ringar inte tillåtna, då spelar det ingen roll. I vårt sortiment av vigselringar 18k guld kan du välja mellan mängder av vackra modeller. Vi har dessutom samlat flera populära varumärken som bland annat Schalins och Flemming Uziel, samt vårt eget varumärke Safira såklart. Har du svårt att välja mellan vigselringar i 18k guld och silver? Du behöver inte välja! Varför inte välja ut en vacker vigselring som är tillverkad av båda metallerna? Kolla gärna in våra silverringar för att se om du hittar du något som passar. Framför dig finns också fina vigselringar där ena halvan är gjord i silver och den andra i guld, mycket vackert!

Diamanter, mönster eller slät?

När det kommer till att välja ut vigselringar brukar budgeten vara det första att förhålla sig till. När du väl har bestämt din budget kan du enklare sålla ut ringar. Överst hittar du olika flikar där du kan filtrera sökningen, exempelvis prisklass. Därefter kan du se vad som passar. Vi erbjuder både släta och klassiska vigselringar i 18k guld, men även raka, frostade och mönstrade ringar för dig som vill ha det där lilla extra. Även vigselringar med äkta diamanter finns att tillgå i många olika prisklasser, från några tusenlappar och uppåt. En diamantring är något som många drömmer om och en vigselring är ett perfekt tillfälle att äntligen få den. För dig som vill hitta ett riktigt bra fynd kan vi rekommendera att du tittar in i vår Outlet, den hittar du här. Även i vårt sortiment för vigselringar i 18k guld kan du hitta reducerade priser, kolla efter de röda priserna. När du väl lagt din beställning dröjer det inte länge förrän du har dina vigselringar, vår leveranstid är endast 1 dag. Alla våra 18k guldringar bär ansvarsstämplar samt äkthetsstämplar och du får även med ett äkthetscertifikat. Din ring levereras i en tjusig ask.