Vigselringar Guld

Våra Vigselringar i guld håller yttersta kvalité vad gäller tillverkning och design. I alla aspekter är dessa ringar tillverkade för att uppnå perfektion. Varje Vigselring i guld tillverkas unikt efter just din beställning efter den storlek och gravyr du valt. Om ni har några funderingar kring design eller ringar, tveka inte att höra av er till vår kunniga kundtjänst. Om ni är osäkra på storlekar kan ni gärna läsa vår storleksguide.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 3282 produkter

Du har sett 36 av 3282 produkter

Schalins Venus Halo Vigselring Amara 03 14k vitguld, WVS/WSI diamanter 0,25 ct
-%

Schalins Venus Halo Vigselring Amara 03 14k vitguld, WVS/WSI diamanter 0,25 ct

Venus by Schalins

Specialpris 7739 kr Ordinarie pris 8599 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Nora 9k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Nora 9k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct

Venus Colour by Schalins

Specialpris 3689 kr Ordinarie pris 4099 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Nora 14k vitguld, Svarta/Vita WSI diamanter 0,13 ct
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Nora 14k vitguld, Svarta/Vita WSI diamanter 0,13 ct

Venus Colour by Schalins

Specialpris 5309 kr Ordinarie pris 5899 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Iris 18k roséguld, Blå Safir
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Iris 18k roséguld, Blå Safir

Venus Colour by Schalins

Specialpris 2429 kr Ordinarie pris 2699 kr
Schalins Venus Colour Vigselring Beatrice 18k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct
-%

Schalins Venus Colour Vigselring Beatrice 18k guld, Röd Rubin/Vita WSI diamanter 0,06 ct

Venus Colour by Schalins

Specialpris 5219 kr Ordinarie pris 5799 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 3282 produkter

Du har sett 36 av 3282 produkter

Vigselringar Guld Vigselringar

Vigselringar av guld för bra priser

Vigselringar i guld är en klassisk ring att bära när du gifter dig. Vi på Safira har gjort vårt allra bästa för att alla ska kunna hitta en vigselring som passar just deras smak och budget. Det innebär att du inte bara kan hitta vackra vigselringar av guld hos oss utan även vigselringar av silver och många andra exklusiva material. Om du vill hålla dig till traditionerna är det dock en guldring du ska välja. Titta igenom vårt stora utbud och välj ut den vigselring du gillar mest. Förutom att vi har ett stort utbud av ringar i alla möjliga former och färger har vi även utvecklat vår hemsida för att du enkelt ska kunna hitta en eller flera ringar som passar dig och din partner perfekt.

Kategorier, filtrering och sortering

Om du letar efter snygga vigselringar kan du börja med att välja en passande kategori. Förutom vigselringar av guld har vi som sagt även många andra material för dig att välja mellan. När du har valt kategorin kan du börja filtrera resultatet. Det kan behövas eftersom vi har över 2 000 guldringar som kan användas som just vigselringar. Detta inkluderar inte alla våra vanliga guldringar som i och för sig också passar utmärkt att använda för bröllopet. Filtreringen låter dig välja om hemsidan ska visa ringar som kostar runt 1 000 eller om du endast vill se våra exklusiva vigselringar i guld som ligger på 10 000 kronor eller mer. Våra lyxringar av guld kan ligga på uppemot 100 000 kronor om du vill ha flera stora och vackra ädelstenar. När du väl har filtrerat kan du sortera resultatet. Då kan du ange om du vill att våra mest populära ringar ska visas först eller om du hellre vill sortera baserat på priset.

Beställ en ring som passar perfekt direkt

Oavsett vilken vigselring från vårt sortiment som du väljer så vill du naturligtvis att den ska passa på en gång. Det är inte alltid det lättaste att försöka fixa detta själv. Vi på Safira är väl medvetna om detta och har satt ihop en guide som kan hjälpa dig med ringstorlekarna. Guiden är inte särskilt lång, den är enkel att förstå och beskriver flera olika metoder som du kan använda dig av. Vi erbjuder även möjligheten att beställa en provring som du ställa in storleken på själv. Med denna ring kan du direkt se vilken storlek ditt finger har och hur ringen känns att använda under dagen. Även om du skulle råka beställa en ring som inte riktigt sitter som den ska erbjuder vi möjligheten att justera storleken i efterhand.

En gåva dagen efter bröllopet

För många är bröllopsdagen den bästa dagen i livet. Det är inte så konstigt heller då det nästan alltid är en dag fylld med skratt, lyckönskningar och härliga stunder tillsammans med alla dina nära och kära. Dagen efter bröllopet är i princip den första dagen i ditt "nya" liv. Se till att den börjar så bra som möjligt med hjälp av våra morgongåvor. Traditionellt brukar morgongåvan vara en present från maken till makan men du kan även hitta flera passande gåvor som fru kan ge till maken samtidigt. På så sätt blir ni bägge lite extra glada. Vi har exempelvis flera vackra klockor att välja mellan.

Alltid de bästa priserna

De flesta bröllopen kan snabbt bli kostsamma. Förutom själva ringarna (det allra viktigaste!) ska du oftast även bekosta maten, lokalen och själva kläderna som ni ska använda under dagen. För att alla ska kunna hitta en passande vigselring hos oss har vi inte bara valt ut högkvalitativa ringar med flera olika priser, vi har även vår prisgaranti som du kan använda för att alltid vara säker på att du får det bästa priset.